Stijlvol wonen in het centrum van Zaandam, vlakbij de oever van de Zaan? Dat kan!

Binnenkort start de verkoop van 9 fraaie woningen vanuit het nieuwbouwproject ‘Lage Horn 2’. Het nieuwbouwproject is gelegen op een paar minuten lopen van het vernieuwde bruisende centrum van Zaandam en bestaat uit 9 appartementen, waarvan 8 gelijkvloers en 1 maisonnette. Het complex bestaat uit twee gebouwen van drie woonlagen en vanzelfsprekend is de Zaanse stijl behouden.

Zomaar wat pluspunten:

Er is een keuze uit een twee-, drie- of vierkamerappartement van respectievelijk 55 m2 tot en met 105 m2. Dus veel variatie! Er is een lift aanwezig en een parkeergarage met eigen berging, fietsenrekken en zes parkeerplaatsen. Dat is fijn thuiskomen! De woningen zijn geschikt voor starters, gezinnen en senioren. Elke woning heeft een eigen terras of loggia en er zijn twee geweldige dakterrassen met uitzicht over de levendige omgeving.

Duurzaam wonen!

Vanzelfsprekend zijn deze moderne woningen ook qua energievoorziening geheel eigentijds. Dat betekent dat ieder appartement is voorzien van vloerverwarming, er extra energie wordt opgewekt door zonnepanelen en het gehele complex wordt verwarmd door een warmtepomp.

Uitstekende ligging!

Je woont hier op een levendige locatie en je loopt vanuit huis in een paar minuten naar het recent vernieuwde bruisende centrum van de stad. Daar vind je een groot assortiment aan winkels, diverse supermarkten, een ruime selectie aan gezellige cafés, terrasjes en restaurants en niet te vergeten de Pathé bioscoop, een poppodium en het Zaantheater! Vlak naast het nieuwbouwproject staat het Czaar Peterhuisje, een houten huisje uit 1632 dat is vernoemd naar de Russische tsaar Peter de Grote, die een tijdje in het huisje heeft gewoond. Het is onder beheer van het Zaans Museum en herbergt een kleine historische expositie.

De ligging in het centrum betekent ook dat je de beschikking hebt over uitstekend openbaar vervoer. Het NS-station van Zaandam is lopend in 10 minuten en per fiets in 4 minuten te bereiken en biedt snelle, directe verbindingen naar onder meer Amsterdam Centraal (in 12 minuten ben je er), Schiphol (18 minuten) en Alkmaar.

Zaandam heeft enkele fraaie parken en een groot aanbod aan sportfaciliteiten. En laten we ook de uitgestrekte veenweidegebieden en de kleine, pittoreske plaatsjes rondom Zaandam niet vergeten, een heerlijk gebied om te wandelen en te fietsen!

Met de auto ben je zo de stad uit via de vlakbij gelegen snelwegen A7 of A8, welke laatste vrijwel direct aansluit op de ring A10.

Meld je aan!

Binnenkort gaan we starten met de verkoop van dit nieuwbouwproject. Meld je aan en wij houden je op de hoogte over dit gave plan!

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Lage Horn Zaandam? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na het invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.